Рідкі шпалери – найкраще рішення для вашого інтер’єру

Рідкі шпалери – найкраще рішення для вашого інтер’єру

Рідкі шпалери з’явились на ринку порівняно нещодавно. Однак вони вже встигли заповнити собою дизайнерські каталоги та стати гідною альтернативою звичним для нас оздоблювальним матеріалам. У чому ж приховано їхній секрет? Насправді, все доволі просто – суміші на основі целюлози, бавовни чи шовку – ідеальне поєднання красивого вигляду та вигідної вартості.

Завдяки такому оздобленню, як рідкі шпалери, дизайн стін стане простішим, а результат задовільнить навіть найвибагливішого замовника.

Чому варто обрати для оздоблення стін саме рідкі шпалери?

Рідкі шпалери вважаються чимсь середнім між штукатуркою для стін та звичайними паперовими полотнами. До складу суміші входять целюлоза (папір), шовк, бавовна, клей, фарба та декоративні добавки.

У результаті утворюється суха суміш, яку перед використанням потрібно розбавити чистою водою.

Головна перевага оздоблювального матеріалу – безумовна простота в нанесенні на стіни. Ви навіть самостійно зможете впоратись із ремонтом оселі. Головне – дотримуватись всіх рекомендацій від виробника та пам’ятати, як наносити рідкі шпалери (відео):

https://www.youtube.com/watch?v=pn_x9hW1f7g

Окрім простого нанесення, серед основних переваг рідких шпалер варто виділити:

  1. Оригінальний фініш. Після висихання суміш на стіні дуже приємна на дотик і тактильно нагадує текстильні шпалери.
  2. Екологічний склад, що дозволяє використовувати матеріал в спальні чи дитячій кімнаті.
  3. Великий вибір видів, фактур, варіацій декору, відтінків суміші. Ви зможете підібрати варіант для будь-якого стилю інтер’єру кімнати.
  4. Забезпечення тепло- та звукоізоляції (на 15% знижує проникання сторонніх звуків до кімнати).
  5. Ніяких швів! Забудьте про те, як полотна потрібно підрізати та вирівнювати за швами. Рідкі шпалери дозволяють створити безшовне оздоблення, що не тільки виглядає охайніше, але й здатне прослужити довше.
  6. Не потрібно попередньо вирівнювати стіну.
  7. Завдяки особливому способу нанесення легко зробити ремонт навіть в кімнаті зі складним плануванням, нішами, арками, важко доступними місцями.

Рідкі шпалери – це красивий та практичний оздоблювальний матеріал, який можна використовувати на різних видах основи: дерево, пластик, цегла, гіпсокартон тощо.

Різноманіття барв рідких шпалер від YURSKI

Якщо ви шукаєте дійсно якірні рідкі шпалери, які допоможуть створити стильний та затишний інтер’єр вашого будинку або квартири, звертайте увагу в першу чергу на виробника. Обирайте найкращих, щоб отримати найкраще. YURSKI – це визнаний бренд оздоблювальних матеріалів, який пропонує величезну кількість відтінків та фактур для красивого результату.

Рідкі шпалери Юрські представлені в широкій палітрі відтінків – від насичених яскравих до ніжних пастельних. І кожен з них може похвалитись високою якістю, довговічністю та екологічним складом. Бажаєте створити мінімалістичний інтер’єр? Тоді обирайте бежеві, молочні чи ніжно-рожеві суміші для стін. Хочете додати блиску? Що ж, в каталозі також є шпалери, до складу яких входять декоративні складові (наприклад, блискітки), які змусять стіни сяяти.

Якщо ж хочете додати в інтер’єр кольору, колекція «Орхідея» пропонує більше 20 різноманітних відтінків різної яскравості.

Які б ви не шукали рідкі шпалери – каталог YURSKI зможе запропонувати вам саме той оздоблювальний матеріал, який гармонійно впишеться у дизайн кімнати та подарує вашому помешканню домашню затишну атмосферу.